Flesh

Her konuda fikir yürüten ve her konuda fikir yürütmek için en olmadık anlarda kendini ortaya atan bir arkadaşım var ve tanıdığım herkesle yatmış durumda.

Aslında bunların bir önemi yok, hepimiz modern hayvanlar olarak birbirini arzulamak için birbirine itilen kumandalı insanlarız bir yerde. Ama o kadar çok birbirimizden sıkıldık ki bunun farkına bile varamıyor gibiyiz. Tanıdığım tüm insanlar çirkindi ve tanıdığım tüm insanlar güzeldi kendine göre. Tanıdığım tüm insanlar taslak olarak iyiydi ancak hepsinin amına koyan geçmişten gelen bir yaşanmışlık bu taslağı sikertmeye yetiyordu.

Gelelim o arkadaşıma... O kadar mutlu ki şu anda; herkesi mutlu etmenin tüm yollarını öğrenmiş durumda. Onu artık eskisinden daha çok seviyorum ve onunla yatmadığım için de pişman değilim. Çünkü onu bağlayan tek şey onun başkalarıyla benim aramda bağlaç olma işleviydi o kadar.

Eh ne de olsa derinliği olan ve çok derin kelimeler kullanan insanlarız ayrıca. Ama bunun da bir hükmü yok çoğu yerde. Basit, kısa ve üstünkörü olan çoğu şeyi kıskanışımız hep bundan. Haylıydık evet, Derek Jarman hep haklıydı...

1 yorum: